Jadore Safaris

Continent:

Deel op Sociale Media

Koen & Katja zijn een Belgisch koppel. Met hoofdzetel in Arusha (Tanzania) organiseert Jadore Safaris sinds 2020 reizen en safari’s in Oost-Afrika (Tanzania, Kenia, Oeganda en Malawi). Jadore Safaris biedt Nederlandstalige en/of Engelstalige begeleide individuele privéreizen. Van low budget met tent en kok tot decadente luxe reizen, of fiets- en boottochten tot zelfs ballonvluchten.

Afrika is net zo beroemd onder safari-lovers als onder degenen die zich willen vermaken op het strand. De Indische Oceaan en het strand op Zanzibar zijn uitgegroeid tot ‘s werelds meest bezochte strandvakantiebestemmingen. Twee verschillende vakantieconcepten, totaal anders, maar die Jadore Safaris ook zeer goed weet te combineren.

Met hun plaatselijk uiterst ervaren netwerk van stuk voor stuk zelfstandig werkende gidsen, drivers en fotograaf belooft Jadore Safaris een geweldige service en de hoogste kwaliteitservaring.

Koen & Katja bieden hun klanten de mogelijkheid om vóór en na het safari-avontuur in Tanzania een nacht bij hen te verblijven (met ontbijt of andere maaltijden in functie van de vlucht). Ze kunnen maximaal 6 mensen een kamer aanbieden.

Meer info op de website van Jadore Safaris.

Eigenaars

Klik op de foto om een mailbericht te sturen.

Koen & Katja

Met hoofdzetel in Arusha (Tanzania) organiseert Jadore Safaris sinds 2020 reizen en safari’s in Oost-Afrika

Reacties

Enkel zichtbaar als je beschikt over een Facebook profiel (en ingelogd bent op Facebook).