Image Alt

Over Ons

Onze zustersite ‘Bij Landgenoten’ biedt een overzicht van Belgen & Nederlanders die – waar ook ter wereld – een B&B, hotel of camping uitbaten, een vakantiewoning of villa te huur aanbieden, of studio’s en appartementen ter beschikking stellen van geïnteresseerden. Locaties dus waar je kan huren in vertrouwen bij land- en taalgenoten. Onderzoek heeft uitgewezen dat vele Belgische of Nederlandse toeristen de behoefte voelen om op vakantie – als de mogelijkheid zich voordoet – te logeren bij landgenoten, of zich veiliger voelen als ze over een Nederlandstalig aanspreekpunt beschikken.

Maar reizen beperkt zich niet alleen tot verblijven in een accommodatie. Velen willen ook een land of ruimere regio beter leren kennen, erin rondtrekken, de highlights ervan tot zich nemen. Waar ‘Bij Landgenoten’ veeleer op accommodaties is gericht, is ‘Met Landgenoten’ gefocust op Nederlandstalige reisorganisatoren die kleinschalige groepsreizen of individuele reizen op maat organiseren. Ook hier weer niets dan voordelen: jouw rechtstreekse contactpersoon spreekt je eigen taal, is specialist in een welbepaalde regio én biedt jou volledig maatwerk. Reis je liever individueel, met je partner, met je gezin, met je familie, met een vriendengroep? Het kan. Of sluit je liever aan bij een georganiseerde reis met reizigers die dezelfde wens hebben om dat ene land of die ene regio beter te leren kennen? Ook dat kan.

Net zoals op ‘Bij Landgenoten’, geldt op ‘Met Landgenoten’ het principe dat je rechtstreeks contact hebt met de zaakvoerder. Deze bevindt zich telkens letterlijk one click away.