Ying Ying Travel Oceanië

Ying Ying Travel

Continent:

Deel op Sociale Media

Ying Ying Travel is dé specialist in het organiseren van begeleide groepsreizen en privé rondreizen op maat, zowel binnen Azië, Afrika als Oceanië.

Elk teamlid van Ying Ying Travel heeft een diepgewortelde passie en jarenlange band met zijn of haar land van bestemming. De diepgewortelde passie voor het reizen naar unieke bestemmingen delen met anderen, dat is het hoofddoel van Mario Steurs, zaakvoerder van Ying Ying Travel en reisleider voor China, Mongolië en Oeganda. Diezelfde drijfveer en passie delen ook alle andere reisleiders en gidsen van Ying Ying Travel. Ofwel wonen ze er, ofwel hebben ze op een andere manier een jarenlange band met hun land van bestemming.

Binnen Oceanië heeft Ying Ying Travel een aanbod binnen zowel Australië als Nieuw-Zeeland. Zowel begeleide Nederlandstalige groepsreizen als reizen volledig op maat behoren tot de mogelijkheden.

Australië, het oudste continent met ook een heel nieuwe geschiedenis, is een wereld in één land en in volle uitbouw. Enkel leegte? Helemaal niet. Je beleeft het land in een dwarsdoorsnede van het uiterst gevarieerde zuiden. Je gaat van kust naar kust tussen Perth en Sydney en zigzagt naar alle mogelijke boeiende plekken en ervaringen. Je geniet van de bevolking, de kunst en cultuur, het land en de zee. En ook een stukje “Outback”. Dat zijn de gebieden ver van de bewoonde wereld.

Nieuw-Zeeland is het land van de Witte Wolk voor de Maori-bevolking. Zo geïsoleerd en dan nog eens heel anders dan Australië. Het Noord- en het Zuideiland zijn dan ook nog heel verschillend. Intense natuurpracht, spectaculaire ritten, een fauna en flora regelrecht uit de oertijd, spetterende vulkanen en geysers, fjorden, reuzenvarens, een sensationele kustlijn. Al het groen van de wereld in één land. Niet te geloven? Dan moet je eens gaan kijken met Ying Ying Travel!

Ying Ying Travel hecht erg veel belang aan authenticiteit en trekt graag flink verder dan de klassieke toeristische trekpleisters. Dankzij een sterk netwerk ter plaatse kan Ying Ying Travel jou tijdens iedere reis telkens die extra’s bieden. Je komt thuis bij vrienden!

Meer info op de website van Ying Ying Travel.

Eigenaar

Klik op de foto om een mailbericht te sturen.

Mario Steurs

De diepgewortelde passie voor het reizen naar unieke bestemmingen delen met anderen, dat is het hoofddoel van Mario Steurs, zaakvoerder van Ying Ying Travel en reisleider voor China, Mongolië en Oeganda.

Reacties

Enkel zichtbaar als je beschikt over een Facebook profiel (en ingelogd bent op Facebook).