Ying Ying Travel Afrika

Ying Ying Travel

Continent:

Deel op Sociale Media

Ying Ying Travel is dé specialist in het organiseren van begeleide groepsreizen en privé rondreizen op maat, zowel binnen Azië, Afrika als Oceanië. Elk teamlid van Ying Ying Travel heeft een diepgewortelde passie en jarenlange band met zijn of haar land van bestemming. De diepgewortelde passie voor het reizen naar unieke bestemmingen delen met anderen, dat is het hoofddoel van Mario Steurs, zaakvoerder van Ying Ying Travel en reisleider voor China, Mongolië en Oeganda. Diezelfde drijfveer en passie delen ook alle andere reisleiders en gidsen van Ying Ying Travel. Ofwel wonen ze er, ofwel hebben ze op een andere manier een jarenlange band met hun land van bestemming.

Binnen Afrika heeft Ying Ying Travel een aanbod binnen zowel Madagaskar, Namibië, Oeganda als Zuid-Afrika. Zowel begeleide Nederlandstalige groepsreizen als reizen volledig op maat behoren tot de mogelijkheden.

Madagaskar is op drie na grootste eiland ter wereld, het rode eiland, het eiland van de Baobabs en de lemuren, een unieke mix van volkeren en culturen … De Ying Ying reizen brengen je van het regenwoud van Andasibe naar de tropische eilanden van de Nosy Be archipel en laten je dit alles actief beleven.

Kom tot rust in de fabelachtige natuur van Namibië, een veelkleurige woestijn met bizarre rotsformaties onder een prachtig wolkendek. Maak kennis met de kleurrijke etnische groepen en oeroude rotstekeningen en geniet van een romantische zonsondergang in een luxueuze safari lodge onder de Afrikaanse sterrenhemel.

Oeganda is de Parel van Afrika, zoals Winston Churchill het ooit noemde. Dit pareltje staat misschien nog wat in de schaduw van grotere broers Kenya en Tanzania, maar daardoor is het juist zo echt, authentiek en relaxed. De diversiteit van Oeganda is enorm. Van laagvlaktes tot bergen, van woestijn tot jungle – met de big 5 en de berggorillas. Maar het allerbelangrijkste zijn de fantastische mensen, met hun eeuwige glimlach. Wie het pure, ongerepte Afrika wil ontdekken, kiest voor Oeganda!

Laat je overdonderen door de afwisseling van imposante bergen, schilderachtige valleien, woestijnlandschappen, witte stranden, ruige kliffen en woeste oceanen van Zuid-Afrika. Voel de Afrikaanse spirit en dans mee op een concert in Kirstenbosch. Geniet van een heerlijk glaasje wijn bij een traditionele Afrikaanse braai en relax aan het zwembad van het prachtige wijndomein.

Ying Ying Travel hecht erg veel belang aan authenticiteit en trekt graag flink verder dan de klassieke toeristische trekpleisters. Dankzij een sterk netwerk ter plaatse kan Ying Ying Travel jou tijdens iedere reis telkens die extra’s bieden. Je komt thuis bij vrienden!

Meer info op de website van Ying Ying Travel.

Eigenaar

Klik op de foto om een mailbericht te sturen.

Mario Steurs

De diepgewortelde passie voor het reizen naar unieke bestemmingen delen met anderen, dat is het hoofddoel van Mario Steurs, zaakvoerder van Ying Ying Travel en reisleider voor China, Mongolië en Oeganda.

Reacties

Enkel zichtbaar als je beschikt over een Facebook profiel (en ingelogd bent op Facebook).