Wandel- en Fietsvakanties op Fuerteventura

Wandelen & Fietsen op Fuerteventura

Continent:

Deel op Sociale Media

Sabine & Pascal organiseren diverse wandel- en fietsarrangementen op het Canarische Eiland Fuerteventura. Deze vakanties kenmerken zich door hun zeer persoonlijke aanpak, kleine groepen (max. 8) en een perfecte combinatie van actief bezig zijn en heerlijk relaxen bij het zwembad en in de sauna. Aangezien Sabine & Pascal sinds 2019 op het eiland wonen, weten zij de mooiste plekjes, routes en restaurantjes te vinden. Deze delen ze graag met jou.

Tijdens de diverse soorten wandelvakanties leer je het eiland kennen middels prachtige, gevarieerde wandelingen. Elke dag wordt een ander deel van het eiland verkend: het centrale bergmassief, de prachtige stranden in het oosten, het vulkaangebied in het noorden, de ruige kust met sfeervolle baaitjes in het westen en niet te vergeten het schilderachtige vulkanische park direct naast hun villa.

Tijdens de fietsvakanties maak je dagelijks een mooie tocht vanuit Villa Vital en over zoveel mogelijk rustige wegen en / of eenvoudige onverharde paden. Het kleurrijke landschap is werkelijk schitterend en tegelijkertijd ‘uitdagend’: veelal vals plat omhoog of een kort stukje (flink) klimmen. Ook de vaak aanwezige wind zorgt ervoor dat je je flink kan uitleven.

Wil je liever Fuerteventura zélf ontdekken, te voet en/of op de fiets? Dat kan ook op basis van B&B. Al wandelend kun je aan de hand van hun zelfgeschreven wandelboek het wonderschone eiland verkennen. Ook met hun GPS routes en beschikbare huurfietsen kom je op de mooiste plekjes. En daarbij zullen Sabine & Pascal je graag voorzien van allerlei handige tips voor onvergetelijke dagtrips.

Fuerteventura is het meest dunbevolkte van de Canarische Eilanden. Hier kun je nog heerlijk wandelen en fietsen door de ongerepte natuur. Soms kom je uren letterlijk niemand tegen. Door zijn ligging is het klimaat op Fuerteventura het hele jaar door aangenaam, van zo’n 28 graden in de zomermaanden tot ca. 18 – 20 graden gedurende de winter. Daarbij schijnt de zon meer dan 3000 uur per jaar.

Alle fiets- en wandelvakanties hebben een eigen uitvalsbasis: de prachtige, sfeervolle accommodatie Villa Vital Fuerteventura, die zeer centraal op het eiland ligt en waarvan Sabine & Pascal de eigenaars zijn.

Klik hier voor meer info.

Eigenaars

Klik op de foto om een mailbericht te sturen.

Sabine & Pascal

Sabine & Pascal organiseren diverse wandel- en fietsarrangementen op het Canarische Eiland Fuerteventura.

Reacties

Enkel zichtbaar als je beschikt over een Facebook profiel (en ingelogd bent op Facebook).