Suriname Rondreizen

Continent:

Deel op Sociale Media

Suriname Rondreizen biedt geheel verzorgde rondreizen aan in Suriname, begeleid door plaatselijke Nederlands sprekende gidsen. Er zijn geplande rondreizen, maar ook rondreizen op maat vanaf 4 personen. De rondreizen zijn in kleine groepen vanaf 4 tot maximum 12 personen.

Suriname Rondreizen biedt reizen door geheel Suriname. Het is ook mogelijk een combireis te maken, bijvoorbeeld een tour in Suriname en dan nog enkele dagen verblijven op Curaçao.

Een vakantie in Suriname is een beleving. Een reis met veel afwisseling: geschiedenis, kleurrijke cultuur en overweldigende natuur, en dan hebben we het nog niet eens over het avontuur zelf. Andere hoogtepunten zijn de ongerepte flora en fauna en de cultuur van de inheemse stammen.

Het ecotoerisme is in opkomst, voor het behoud van het stukje van de wereld dat nog puur is, waaronder oude Indiaanse culturen en het regenwoud.

Suriname Rondreizen heeft enkele reizen samengesteld, die door de deelnemers als goed in elkaar gezette tours worden ervaren, afwisselend en toch ontspannend. Maar ook kunnen de tours, met de 20-jarige ervaring van Pieter Nijdam, op maat naar jouw wensen worden samengesteld. Hij komt hiervoor graag bij u thuis, om gezamenlijk tot iets moois te komen.

In de tijd dat Suriname nog een kolonie was van Nederland, heeft Pieter daar zijn militaire dienstplicht vervuld en al veel van het land gezien. Toen hij met vervroegd pensioen ging, kreeg hij de gelegenheid om terug te gaan naar Suriname om de veranderingen te zien. Toen heeft het Suriname virus hem te pakken gekregen en is hij reizen naar Suriname gaan organiseren, coördineren en begeleiden. Gedurende 20 jaar trok hij door heel Suriname en heeft hij de meest mooie, interessante plaatsen bezocht, wat geleid heeft tot het samenstellen van mooie tours door het binnenland. Hij begeleidt dan ook deze tours samen met de lokale touroperator All Suriname Tours en met de lokale gidsen die weer goed zijn op hun leefgebied en daarover vertellen.

Meer info op de website van Suriname Rondreizen.

Eigenaar

Klik op de foto om een mailbericht te sturen.

Pieter Nijdam

Pieter Nijdam biedt, met 20 jaar ervaring, de prachtigste rondreizen door Suriname aan, desgewenst volledig op maat.

Reacties

Enkel zichtbaar als je beschikt over een Facebook profiel (en ingelogd bent op Facebook).