Salka Peru Travel - Nederlandstige Touroperator voor Peru

Salka Peru Travel

Continent:

Deel op Sociale Media

Salka Peru Travel is een Peruviaans reisbureau gevestigd in België. Het biedt volledig uitgewerkte individuele reizen op maat naar Peru. Bezieler Leonel Villalobos is trots op zijn land en wil graag het beste wat het land te bieden heeft met de reizigers delen.

In tegenstelling tot andere reisbureaus is Salka Peru Travel alleen gespecialiseerd in Peru. De ervaringen en aandacht voor detail die ze kunnen bieden, is uniek. Hun missie is dat jouw reis onvergetelijk wordt.

Treed in de voetsporen van de ontdekkingsreizigers en ontdek de nalatenschap van de Inca’s in Peru. Naast de typische toeristische reisroutes zoals Machu Picchu, Titicacameer, Colca Canyon, jungle etc. staan er een heel aantal niet te missen locaties op het programma. Bij Salka Peru Travel worden unieke rondreizen geselecteerd en wordt met zorg gezocht naar bijzondere accommodaties om jou een onvergetelijke reiservaring te laten beleven.

Maak gebruik van de inside kennis en reis met deze organisator mee naar Peru.

Meer info op de website van Salka Peru Travel.

Schrijf je in voor een 'Met Landgenoten' Reis met Salka Peru Travel

No tours match your criteria

Eigenaar

Klik op de foto om een mailbericht te sturen naar Leonel Villalobos, bezieler van Salka Peru Travel.

Leonel Villalobos

Bezieler Leonel Villalobos is trots op zijn land en wil graag het beste wat Peru te bieden heeft met de reizigers delen.

Reacties

Enkel zichtbaar als je beschikt over een Facebook profiel (en ingelogd bent op Facebook).