Reis Met Mij

Reis met Mij

Continent:

Deel op Sociale Media

Maxim & Laxmi, een Belgisch-Nepalees koppel, wonen in Nepal en organiseren sinds 2012 reizen in Nepal. Reis Met Mij biedt Nederlandstalige begeleide groepsreizen of individuele reizen: comfortabele luxe reizen, maar ook trekkings tot hoog in de Himalaya en zelfs motorreizen.

Onze meerwaarde? Laxmi is geboren in Nepal en spreekt vloeiend Nederlands. Zij is hindoe en gidst de groepsreizen in Nepal en India. Wij hebben zowel in Nepal als in Indonesië een kantoor, waarbij je rechtstreeks bij landgenoten kan boeken, zonder dat er een andere instantie tussen zit.

Het publiek van Reis Met Mij is heel divers: in de zomer vaak families met kinderen, in het voorjaar en najaar vaak de actieve 60-plussers die dit prachtige Himalaya land willen verkennen. Maxim & Laxmi organiseren ook veel individuele reizen waarbij je dan een lokale gids en privévoertuig hebt. In overleg kan je dan een op maat gemaakt programma uitwerken.

Omdat Maxim en Laxmi zelf veel reizen in Azië, hebben ze over de jaren heen een groot netwerk opgebouwd. Samen met hun lokale partners bieden ze nu ook andere Aziatische landen aan waar je met hen naartoe kan reizen: India, Myanmar, Indonesië, Bhutan en Thailand.

Ben je op zoek naar een kleinschalige reisorganisatie die zelf actief meereist en nieuwe bestemmingen zoekt? Geen zin in een grote touroperator zonder ziel? Dan past Reis Met Mij bij jou!

Meer info op de website van Reis Met Mij.

Schrijf je in voor een 'Met Landgenoten' Reis met Reis Met Mij

Nederlandstalig begeleide groepsreis van 29 oktober tot 12 november 2023 naar Nepal
15 dagen
7+

Eigenaars

Klik op de foto om een mailbericht te sturen.

Maxim en Laxmi

Omdat Maxim en Laxmi zelf veel reizen in Azië, hebben ze over de jaren heen een groot netwerk opgebouwd.

Reacties

Enkel zichtbaar als je beschikt over een Facebook profiel (en ingelogd bent op Facebook).