Nepal Inside Out

Continent:

Deel op Sociale Media

Maaike en Chuda zijn een Belgisch-Nepalees koppel, dat samen met hun dochtertje en hun twee tienerzonen in Nepal woont. Sinds 2015 organiseren zij met hun reisorganisatie Nepal Inside Out individuele, op maat gemaakte reizen in Nepal. Dit zijn rondreizen maar evengoed trekkings, meestal zelfs een combinatie van de twee. Ze tonen je graag de minder bekende plekjes in Nepal en je krijgt veel kansen om met de lokale bevolking in contact te komen.

Ze zijn gespecialiseerd in familiereizen en reizen voor actieve 50-plussers met een liefde voor natuur en cultuur. Ook families die graag met meerdere generaties samen reizen en reizigers van de LGBTQ+ gemeenschap ontvangen ze met open armen.

Ze houden van een persoonlijke aanpak. Je individuele reis wordt volledig in samenspraak opgemaakt. Je gaat op pad met een privé-chauffeur en als je wenst ook met een eigen gids. Tijdens een trekking gaat er altijd een gids mee en kun je er voor kiezen om ook een drager mee te nemen. In Kathmandu verwelkomen ze je graag persoonlijk en tijdens je reis kun je 24/7 bij hen terecht met vragen.

Hun missie is het brengen van een positieve impact bij de gemeenschappen waar ze hun reizigers mee naartoe nemen. Al hun reizen organiseren ze zo duurzaam mogelijk. Sinds 2018 hebben ze het duurzaamheidslabel Travelife Certified, wat je krijgt na een externe duurzaamheidsaudit van je reisorganisatie.

Zoek je naar een kleinschalige reisorganisatie met een persoonlijke aanpak, die gespecialiseerd is in op maat gemaakte Nepal reizen, neem dan zeker contact met hen op!

Meer info op de website van Nepal Inside Out.

Eigenaars

Klik op de foto om een mailbericht te sturen.

Maaike & Chuda

Sinds 2015 organiseren Maaike & Chuda met hun reisorganisatie Nepal Inside Out individuele, op maat gemaakte reizen in Nepal.

Reacties

Enkel zichtbaar als je beschikt over een Facebook profiel (en ingelogd bent op Facebook).