Mascott Zeilreizen

Continent:

Deel op Sociale Media

Kroatië is het land van de 1.000 eilanden. Dat verdient meer dan een dagtochtje met de boot. Mascott Zeilreizen biedt Nederlandstalig begeleide meerdaagse zeiltochten, waarbij je vaart van eiland naar eiland. Elke dag een nieuwe plek, altijd met zicht op zee.

Vanuit de haven van het prachtige stadje Zadar wordt koers gezet naar de eilanden Molat, Olib, Silba, Premuda, Dugi Otok, Iz, … Er wordt geankerd in rustige baaien en aangelegd in pittoreske dorpjes.

Wat dacht je van een bezoek aan de Nationale Parken Telascica (waar je naar het zoutmeer MIR kan wandelen) of van een onvergetelijke zeiltocht door het unieke landschap van de Kornati eilanden?

Vaar mee met ons aan boord van een 40′ zeiljacht of kies je eigen jacht (met of zonder schipper) om Mascott in flottielje te vervoegen.

De kleinschaligheid is de absolute sterkte van Mascott Zeilreizen. Eén vaste contactpersoon staat jou bij van begin tot eind: vanaf de boeking en het huren van een boot tot aan het einde van de zeilvakantie. Hierdoor kun je rekenen op een correcte en snelle behandeling van al jouw vragen. Ook duurzaamheid wordt door Mascott hoog in het vaandel gedragen.

Mascott beperkt zich overigens niet tot enkel Kroatië.

Meer info op de website van Mascott Zeilreizen.

Reacties

Enkel zichtbaar als je beschikt over een Facebook profiel (en ingelogd bent op Facebook).