Joma Adventures

Continent:

Deel op Sociale Media

Joma Adventures is touroperator voor de landen Malawi en Zambia. Ze leiden je doorheen deze prachtige landen met enorme diversiteit. Je kan kiezen voor een groepsreis of een individuele reis naar jouw behoeften.

Malawi heeft prachtige safariparken waar je de ‘big 5’ kan spotten, één der mooiste zoetwatermeren ter wereld, ongerepte savanne, hoger gelegen plateaus met uitzicht op de ‘Great Rift Valley’, de Mulanje Mountains, maar ook een enorm vriendelijke bevolking. Het land staat bekend als het warme hart van Afrika en is een veilig land om te reizen.

In Malawi beschikt Joma Adventures over een eigen accommodatie in de vorm van een lodge: Joma Adventure Lodge, gebouwd op de oever van het prachtige Lake Malawi en tegen de bergwand van Lifuwu Mountain. Gelegen te Leopard Bay op slechts 120km van de hoofdstad Lilongwe en de luchthaven. De lodge beschikt over 9 kamers, een bar en restaurant, zwembad en privéstrand.

Meer info op de website van Joma Adventures.

Eigenaars

Klik op de foto om een mailbericht te sturen.

Guy De Witte

Guy De witte is de bezieler van Joma Adventures (Malawi & Zambia) en tevens eigenaar van Joma Adventure Lodge in Malawi.

Reacties

Enkel zichtbaar als je beschikt over een Facebook profiel (en ingelogd bent op Facebook).