Gorgeous Trips

Continent:

Deel op Sociale Media

Gorgeous Trips is een reisorganisatie gespecialiseerd in reizen op maat naar Georgië, Armenië en Azerbeidzjan. De reisorganisatie is opgericht in 2012 door een Georgisch-Belgisch koppel, Lela Korchilava en Simon Maes. Beiden hebben sinds 2004 ervaring in de reiswereld als gids, reisleider, reisontwikkelaar en tourmanager. De wensen en interesses van de klant komen altijd op de eerste plaats voor Lela en Simon en hun oog voor detail zorgt ervoor dat de klant een onvergetelijke ervaring kan beleven onafhankelijk van het budget of type van de reis.

Gorgeous Trips biedt zowel individuele als groepsreizen aan in een breed scala van type reizen: avontuur, familie, wandelen, cultuur, culinaire verwennerij, wijnroute of om het even wat de klant interesseert. De deelnemers slapen naar eigen keuze bij gastgezinnen, in hotels of chateaus. Er kan ook een mix aangeboden worden zodat de ervaringen meer divers en rijker zijn.

Goed opgeleide gidsen en ervaren chauffeurs loodsen de klant veilig door adembenemende landschappen. Self-drive kan natuurlijk ook. In beide gevallen is het persoonlijk contact met de zeer gastvrije inwoners een belangrijk ingrediënt voor een geslaagde reis. Dit gebeurt meestal spontaan, maar kan ook tijdens verschillende workshops (koken, wijndegustatie, handwerk, enz.) aan bod komen.

Gorgeous Trips werkt altijd samen met de plaatselijke bevolking zodat de financiële koek eerlijk verdeeld wordt. Lokale en authentieke ervaringen is waar het om draait tijdens een reis. Daarnaast staat respect voor natuur en cultuur centraal. Kortom, duurzaam toerisme krijgt prioriteit.

Meer info op de website van Gorgeous Trips.

Schrijf je in voor een 'Met Landgenoten' Reis met Gorgeous Trips

No tours match your criteria

Reacties

Enkel zichtbaar als je beschikt over een Facebook profiel (en ingelogd bent op Facebook).