Glamping Kenya

Continent:

Deel op Sociale Media

Glamping Kenya is een eco lodge met 7 luxe tenten met kingsize tweepersoonsbed of 2 aparte bedden, en een volledig ingerichte moderne badkamer met douche en toilet. Tevens is er een culinair restaurant met ruime keuze à la carte in vol pension of B&B-formule. De bar van Glamping Kenya Eco Lodge heeft een ruime keuze aan alcoholische en non-alcoholische dranken.

Vanaf Glamping Kenya Lodge heb je een fantastisch uitzicht op Mount Kenya aan de horizon, en word je eraan herinnerd waarom deze berg de hoogste en meest indrukwekkende van Kenia is en met zijn 5.199 meter tevens de 2de hoogste berg van Afrika. Je hebt ook een geweldig uitzicht op het gebergte van Aberdares en Ol Pejeta.

Glamping Kenya kan dagtochten op de tweede hoogste berg van Afrika organiseren of heuse 4- tot 6-daagse trekkings. Naast Mount Kenya Lodge vindt u Solio Ranch. Dit is een fantastische plek voor gamedrives, maar ook paardrij safari’s, fietssafari’s en wandelsafari’s kunnen worden georganiseerd. In Solio Ranch leven meer dan 600 witte neushoorns en meer dan 90 zwarte neushoorns samen met de rest van de Big Five. Glamping Kenya is ook ideaal gelegen als tussenstop naar de natuurparken Samburu National Reserve, Meru National Park en vele andere.

Ook teambuildings zijn hier mogelijk, inclusief verschillende fysieke maar ook mentale uitdagingen om in groep uit te voeren, en zelfs een mogelijkheid om één of meerdere nachten door te brengen bij de Masai-Samburu stam, en te ontdekken wat het échte leven in Kenia inhoudt.

Meer info op de website van Glamping Kenya.

Galerij

Eigenaars

Klik op de foto om een mailbericht te sturen.

Erwin Tecqmenne & Christel Verhelst

Erwin Tecqmenne & Christel Verhelst zijn de bezielers van Glamping Kenya. Bij hen kun je terecht voor alle vragen omtrent safari’s en teambuildings.

Reacties

Enkel zichtbaar als je beschikt over een Facebook profiel (en ingelogd bent op Facebook).