Explore Ecuador - Maatwerkreizen naar Ecuador

Explore Ecuador

Continent:

Deel op Sociale Media

De Vlaming Tom Schelstraete woont al meer dan 10 jaar in Ecuador en behaalde er zijn gidsen diploma. Reizen en nieuwe plaatsen ontdekken is zijn passie. Samen met het reiskantoor Descubre-Ecuador biedt hij met Explore Ecuador reizen op maat in Galapagos en op het Ecuadoriaanse vasteland aan.

Het maatwerk is de grote sterkte van Explore Ecuador. Bij het ontwerpen van je reis in Ecuador kan je inspiratie vinden in één van de vele voorbeeldreizen. Je vindt hier reizen van verschillende tijdsduur en types. Voor vele reizen vind je bovendien drie comfortklassen: luxe, comfort en standard. Een greep uit het aanbod: classic reizen, gezinsreizen, wandelreizen, vogelreizen, haciendareizen, … Vond je een voorbeeldreis naar je zin maar verkies je andere hotels of andere excursies, dan kun je die aanpassen naar jouw wensen. Alle regio’s kunnen worden bezocht (Andes, Amazonewoud, kust, …) en Tom zal met zijn jarenlange ervaring de perfecte maatwerkreis samenstellen.

Ecuador heeft ook een groot aanbod aan beschermde natuurgebieden, natuurreservaten en nationale parken. Je vindt ze in alle streken van het land en je kunt er de ongerepte flora en fauna van het land leren kennen.

Je kan steeds na of voor je reis op het vasteland de fantastische Galapagos-eilanden bezoeken! Deze eilanden bezoek je best met een klein cruiseschip. Bijna alle schepen nemen maximaal 16 passagiers mee. Je eet en slaapt gedurende de cruise aan boord van het schip en doorgaans wordt er ’s nachts gevaren. Zo bereik je ook de meer afgelegen eilanden. Alle schepen hebben permanent 1 of meer professionele Engelstalige gidsen boord. Je kan kiezen voor zeilschepen, catamarans of grotere schepen, maar evengoed voor een duikcruise.

Je kan de Galapagos eilanden ook bezoeken met overnachtingen op hotel. Er zijn 4 bewoonde eilanden in Galapagos: Santa Cruz, San Cristobal, Santa Isabela en Floreana. Hier vind je hotels van verschillende klassen.

Meer info op de website van Explore Ecuador.

Eigenaar

Klik op de foto om een mailbericht te sturen.

Tom Schelstraete

Tom Schelstraete is de bezieler van Explore Ecuador. Bij hem kun je terecht voor alle vragen omtrent een reis op maat naar Ecuador.

Reacties

Enkel zichtbaar als je beschikt over een Facebook profiel (en ingelogd bent op Facebook).