Elizabeth Tours - Met Landgenoten - Oeganda

Elizabeth Tours

Continent:

Deel op Sociale Media

Jan en Barbara zijn een Belgisch-Oegandees koppel en de bezielers van Elizabeth Tours. Als gespecialiseerde reisorganisatie organiseren zij je droomreis naar Oeganda!

Barbara’s vaderland heeft immers enorm veel te bieden: prachtige nationale parken met veel wildlife, unieke vogelsoorten en zelfs de mogelijkheid om de gorilla’s en chimpansees te ontmoeten in de vrije natuur. Jan en Barbara kennen Oeganda door en door en werken enkel met hun eigen mensen ter plaatse zonder tussenpersonen.

Oeganda is ideaal om het echte Afrika voor een eerste keer te ontdekken. Je vindt het beste van het continent op een relatief kleine oppervlakte. Maar ook ervaren Afrika-reizigers gaan in dit land zaken ontdekken die ze nergens anders hebben kunnen ervaren. En dit alles tegen een redelijke prijs en in een ongerepte omgeving zonder massatoerisme.

Bovendien is het dierenrijk in Oeganda enorm veelzijdig. In de Nationale Parken vind je giraffen, zebra’s, neushoorns, leeuwen, luipaarden, antilopen, nijlpaarden, buffels en chimpansees, enz. Evenals een extreem rijke vogelpopulatie met de zeldzame ooievaar. Maar de grootste aantrekkingskracht van dit uitzonderlijke land zijn natuurlijk degorilla’s. Je kunt deze primaten van heel dichtbij bewonderen in hun natuurlijke omgeving. Iedereen die deze unieke ervaring ooit heeft meegemaakt, zal dit nooit meer vergeten.

Jan en Barbara stellen je reis volledig samen op maat en naargelang je budget. Uiteraard kun je ook aansluiten bij één van de georganiseerde groepsreizen.

Zoek je kleinschaligheid? Contacteer dan Elizabeth Tours en leer samen met hen het echte Oeganda kennen!

Meer info op de website van Elizabeth Tours.

Eigenaars

Klik op de foto om een mailbericht te sturen.

Jan & Barbara

Jan en Barbara zijn een Belgisch-Oegandees koppel en de bezielers van Elizabeth Tours. Contacteer hen voor een reis op maat.

Reacties

Enkel zichtbaar als je beschikt over een Facebook profiel (en ingelogd bent op Facebook).