Tejeda Travel

Continent:

Deel op Sociale Media

Geïnspireerd door het natuurpark ‘Tejeda’ zijn Niko en Gerlinda Tejeda Travel – een reisorganisatie voor rondreizen in Andalusië – gestart.

Andalusië is prachtig! Een rijke cultuur, afwisselende natuur, lekker eten, vriendelijke mensen, … En dat alles in een heerlijk klimaat op slechts enkele uurtje svliegen. Een vakantie naar Spanje hoeft helemaal niet standaard te zijn. Zeker een reis naar Andalusië, in het zuiden van Spanje, biedt voor elke vakantieganger wel wat wils. Het gebied heeft een rijke geschiedenis en cultuur opgebouwd. De clichés van Spanje, zoals het stierenvechten en de flamenco, komen namelijk oorspronkelijk uit Andalusië. Daarnaast is er op culinair gebied ook genoeg te vinden in het zuiden van Spanje, zoals de sherry en tapas. Andalusië kent afwisselende natuurgebieden en bovenal een heerlijk klimaat. De zomers zijn droog en de winters zacht, maar het kan ook sneeuwen op de toppen van de Sierra Nevada. Kortom, een reis naar Andalusië is voor iedereen genieten!

Niko en Gerlinda zijn van mening dat je met een rondreis de allermooiste plekjes van Andalusië kunt bezoeken. Daarom bieden ze diverse reizen aan in Andalusië, zoals groepsreizen, individuele reizen en zelfs maatwerkreizen. Er is enorm veel keuze, zoals een kleinschalige groepsreis, maar ook een individuele reis naar Midden-Spanje. Ze hebben daarnaast diverse “Fly & Drive” vakanties in Andalusië, maar je kunt ook uitstekend reizen met het Spaanse openbaar vervoer.

Met een vakantie in Andalusië via Tejeda Travel kunnen Niko en Gerlinda hopelijk hun liefde voor deze regio aan jou overdragen. Neem gerust contact met hen op voor een oriënterend gesprek. Jouw wensen zijn hun uitgangspunt en ze maken graag een rondreis die hier helemaal bij aansluit.

Ook in Midden- en Noord-Spanje kunnen rondreizen worden uitgewerkt.

Meer info op de website van Tejeda Travel.

Reacties

Enkel zichtbaar als je beschikt over een Facebook profiel (en ingelogd bent op Facebook).