Nonkel Bart Profielfoto

Nonkel Bart

Continent:

Deel op Sociale Media

Nonkel Bart verzorgt begeleide comfortreizen in kleine groep. Bij deze kleinschalige Vlaamse reisorganisator kan je terecht voor begeleide autovakanties in kleine groep, met vertrek vanuit België of Nederland.

Nonkel Bart organiseert de volledige reis, is jullie chauffeur en is de reisbegeleider ter plaatse. Je reist in een luxueuze wagen met een beperkt gezelschap tot 6 personen. De grote troef van het reizen in kleine groep en met een ‘gewone’ wagen, is dat er veel flexibiliteit is qua bestemmingen en daginvulling.

Je kan terecht als single, als vrienden of als koppel, waarbij je kan inschrijven op door hem georganiseerde reizen. Nonkel Bart is hierbij gespecialiseerd in een aanbod naar 55+ers en senioren, maar er kunnen ook reizen aangeboden worden voor andere leeftijdsgroepen.

Daarnaast kan je hier ook terecht voor reizen op maat (zonder meerprijs). Hierbij stel je zelf een groepje samen en bespreek je de bestemming, datum en daginvulling. Alle vakanties zijn zowel mogelijk in de formule met een logement op een centrale plaats, of in de formule van een rondreis.

Hieronder ontdek je alvast enkele sfeerfoto’s en een flyer met de troeven van deze reisorganisator.

Meer info op de website van Nonkel Bart.

Flyer

Nonkel Bart Flyer

Eigenaar

Klik op de foto om een mailbericht te sturen.

Nonkel Bart

Nonkel Bart verzorgt begeleide comfortreizen in kleine groep, met vertrek vanuit België of Nederland.

Reacties

Enkel zichtbaar als je beschikt over een Facebook profiel (en ingelogd bent op Facebook).